Extra diensten

Om uw verblijf op Curaçao nog prettiger te maken bieden we extra diensten aan. Deze extra diensten zijn vanzelfsprekend optioneel. U zegt het maar en wij zorgen ervoor!
Ons doel is u een onvergetelijke vakantie te bezorgen zodat u bij uw vertrek zult zeggen: tot snel!

Indien gewenst verzorgen wij voor u het transfer van en naar het vliegveld van Curaçao en Alegria Apartments.
Wij raden iedereen aan een auto te huren op Curaçao.
Er is openbaar vervoer, maar de dienstregeling is zeer onregelmatig en men dient dan net zolang bij de halte te blijven wachten, totdat het busje verschijnt. Wij hebben afspraken gemaakt met een lokaal autoverhuurbedrijf, waar we voor een goede prijs altijd auto’s kunnen huren voor u.

Bij aankomst zal de auto klaar staan voor u bij het appartement.

Het is mogelijk indien gewenst te zorgen dat de koelkast gevuld is met de meest gangbare en noodzakelijke boodschappen. Op deze manier hoeft u niet meteen de ochtend na uw aankomst op zoek te gaan naar een supermarkt (o.a. Albert Heijn). Te denken valt aan: koffie, thee, koffiemelk, suiker, water, frisdranken, verschillende soorten bier, etc.

U kunt uw wensen kenbaar maken en wij zorgen dat de boodschappen in het appartement gekoeld staan. De kosten van de boodschappen worden na aankomst direct afgerekend +20% servicekosten.

U bent met kinderen, maar zou graag eens een avondje gezellig zonder kinderen op pad gaan. Hier op Curaçao is de oppascentrale een zeer betrouwbare organisatie, die uitsluitend mensen (opppasdames/-heren) plaatst met ervaring.
Informeer bij onze manager.

In uw appartement ligt een informatiemap met allerlei informatie over Alegria Apartments en Curaçao.
Het is echter vanzelfsprekend dat u ons altijd kunt bellen voor informatie, sightseeing of handige tips.